A&D Pharma – Dr. Max Group devine Dr. Max România

București, 25 aprilie 2023 – A&D Pharma – Dr. Max Group, unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România și parte a Dr. Max Group, își schimbă oficial denumirea în Dr. Max România.  

Sub noua identitate, Dr. Max România își continuă călătoria către o zi de mâine mai sănătoasă, cu soluții reale la nevoile zilnice ale pacienților din România, oferind servicii integrate de import, distribuție și retail produse farmaceutice, prin intermediul distribuitorului Mediplus și a lanțului de farmacii Dr. Max.  

Redenumirea companiei, la 5 ani de la achiziția A&D Pharma de către Dr. Max Group, este una firească. Aceasta a survenit după finalizarea rebrandingului farmaciilor în Dr. Max, după lansarea E-shop-ului Dr. Max și a Hiper-farmaciilor Dr. Max, și după ce o bună parte din infrastructura logistică a companiei a beneficiat de investiții masive,  necesare pentru a susține dezvoltarea dinamică a grupului în România.

 „Vom continua și sub noua identitate să ne dezvoltăm, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor pacienților din România. Această etapă vine ca un pas firesc în expansiunea noastră pe piața locală, dar și în dezvoltarea brandului de angajator, în timp ce obiectivul principal va rămâne cel de a contribui la îmbunătățirea sănătății românilor, pornind de la nevoile reale ale acestora.” – Cezar Zaharia, CEO Dr. Max România.  

Grija, responsabilitatea, orientarea către client și curajul sunt valorile după care Dr. Max România își ghidează acțiunile pe care le întreprinde. Serviciile de înaltă calitate rămân aspecte esențiale care definesc activitatea organizației, completate de programele care încurajează dezvoltarea angajaților și proiectele sociale care contribuie activ în comunitățile din care Dr. Max România face parte. 

Post Views: 1.099