Dr. Max România, parte a Dr. Max Group, a achiziționat operațiunile de retail și distribuție ale Gedeon Richter

  • Dr. Max România a achiziţionat farmaciile Gedeon Richter și distribuitorul Pharmafarm
  • Procesul de integrare se va întinde pe parcursul mai multor luni

Bucureşti, mai 2023 – Dr. Max România continuă să își întărească poziția în piață, prin achiziționarea operațiunilor Gedeon Richter și Pharmafarm. Noua achiziție facută de grupul farmaceutic din România, deținut de către Dr. Max Group – grup care se situează pe poziția 2 în Europa, ajunge astfel la peste 850 de farmacii în România.

Cezar Zaharia, CEO Dr. Max România: “Odată cu integrarea operațiunilor de retail și distribuție ale Gedeon Richter, ne vom consolida poziția în piață și reconfirmăm faptul că facem parte dintr-un grup puternic și ambițios. Cu această nouă achiziție, ne propunem să răspundem cât mai bine nevoilor pacienților din România, oferindu-le servicii accesibile și un portofoliu larg de produse.”

Tranzacția respectă toate criteriile în vigoare impuse de lege și a fost aprobată de Consiliul Concurenței, ceea ce marchează o nouă etapă în procesul de integrare a operațiunilor de retail și distribuție ale companiei Gedeon Richter, proces care se va întinde pe parcursul mai multor luni.

Post Views: 1.660