Experiență profesională

De la profesioniștii noștri vei învăța, făcând practică, cum poți să contribui la sănătatea pacienților din România, în calitate de viitor farmacist sau asistent farmacist. Noi te așteptăm într-o echipă în care grija față de pacient reprezintă o prioritate și unde dezvoltarea continuă este ceea ce ne caracterizează.

Prin efectuarea stagiului de practică în farmaciile Dr. Max, vei beneficia de: formare specializată într-un mediu de lucru plăcut, oportunități viitoare de carieră în cadrul unuia dintre cei mai mari jucători farmaceutici din Europa și acces la cursuri de specialitate.

Contribuie alături de noi la sănătatea pacienților din România!

Trimite-ne datele tale:

Ce îți oferim?

Formare specializată alături de o echipă de profesioniști

Lanț extins și posibilitate de a-ți alege farmacia apropiată de tine

Tipologii variate de farmacii unde poți efectua stagiul

Lider european în industria farmaceutică

Mediu de lucru plăcut

Acces la diverse cursuri de specialitate

Oportunitate de dezvoltare a competențelor interpersonale, de colaborare & lucru în echipă

Îndrumare de specialitate în carieră

Întrebări frecvente

În cazul în care intenționezi să îți desfășori stagiul de practică într-una dintre farmaciile Dr. Max, ne poți lăsa un mesaj prin intermediul formularului de aplicație de mai sus și te vom contacta noi. Alternativ, poți intra în contact direct cu echipa noastră de profesioniști din farmacia vizată pentru derularea stagiului de practică.

Actele necesare pe care trebuie să le pregătești pentru întocmirea dosarului de practică sunt convenția de practică în 3 exemplare semnate și stampilate de către făcultate/școală, copie a actului de identitate, adeverință medicală. De restul ne ocupăm noi!

De la profesioniștii noștri vei învăța, făcând practică, cum poți să contribui la sănătatea pacienților din România, în calitate de viitor farmacist sau asistent farmacist. Vei avea ocazia de a-ți dezvolta competențele interpersonale, de colaborare și lucru în echipă, iar lista nu se termină aici.