Conceptul de Hiper-farmacie Dr. Max intră pe piața bucureșteană

Începând din această primăvară, Dr. Max lansează primele două Hiper – farmacii din București, în Veranda Mall începând cu 25 martie și Mega Mall începând cu 15 aprilie. Conceptul de Hiper-farmacie este unic în Grupul Dr. Max, iar România este prima piața unde a fost lansat, în premieră în Europa Centrală și de Est. Zeci de mii de români s-au bucurat deja de noul concept de Hiper-farmacie, în Iași, Timișoara, Oradea, Craiova și Ploiești.

Hiper-farmacia Dr. Max este locul unde pacienții beneficiază de o gamă extinsă de produse, la prețuri accesibile, care se adresează nevoilor pacienților cu afecțiuni cronice, ale seniorilor și ale tinerelor mame. De asemenea, conceptul de Hiper – farmacie vine și în întâmpinarea clienților care sunt preocupați de prevenție în ceea ce privește sănătatea, dar și celor care caută produse de frumusețe și de well-being. Experiența este completată de suportul farmaciștilor și consultanților bine pregătiți care sunt la dispoziția pacienților cu sfaturi și recomandări.

„Ne bucurăm că noul concept de Hiper – farmacie Dr. Max este locul în care pacienții simt că merită să se oprească pentru o experiență completă de cumpărare, având la dispoziție o gamă largă de produse pentru sănătate, îngrijire și frumusețe. Prin acest concept, ne-am propus să anticipăm toate etapele unui “customer journey” la cele mai înalte standarde, de la ofertă variată și accesibilă, la aspectele legate de spațiu, o atmosferă plăcută și primitoare, până la suportul profesionist oferit de farmaciștii și consultanții noștri. Pentru a pune la dispoziția cât mai multor pacienți beneficiile acestui nou concept, în următoarea perioadă, vom continua extinderea Hiper – farmaciilor Dr. Max la nivel național.” – Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma – Dr. Max Group

Oferta din Hiper – farmacii include peste 12000 de produse amenajate în șase zone dedicate: zona pentru medicamente, inclusiv compensate și gratuite, vitamine & minerale, produse dermato-cosmetice, cosmetice și îngrijire personală, produse pentru mamă&copil, aparatură și dispozitive medicale, și zona cu produse pentru o alimentație sănătoasă.

Hiper – farmacia Dr. Max pune la dispoziția pacienților numeroase case de marcat pentru a reduce timpul de așteptare: case de marcat dedicate rețetelor, inclusiv cele compensate și gratuite, de la orice casă de asigurări de sănătate din țară, case de tip self-service, unde scanezi și plătești singur, și case cu serviciu de plată asistat.

Dr. Max oferă acces ușor la produse de sănătate în peste 650 de farmacii de proximitate, în 7 Hiper – farmacii, dar și prin comandă din E-shop cu livrare acasă sau cu ridicare din orice farmacie Dr. Max.

Dr. Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia și are același obiectiv de a contribui la îmbunătățirea nivelului de sănătate a pacienților, oferind o gamă extinsă de medicamente și servicii farmaceutice. Dr. Max este un brand modern care are curajul să inoveze și să ridice constant standardele industriei pentru a oferi cele mai eficiente soluții pentru o viață sănătoasă, cu produse de calitate la prețuri accesibile.

Post Views: 741